avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită auto
Discuție deschisă în Executare silită

auto

buna ziua,
as vrea sa cumpar o masina la mana a doua si as dori sa o trec pe numele sotie deoarece eu am un credit la o banca pe care nu l-am achitat si a fost trimis la executare.
daca trec masina pe numele sotie atunci executorul va mai putea pune sechestru pe masina?
Mentionez faptul k eu nu detin nici un bun pe numele meu.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: smart28 , utilizator 13:05, 10 Iunie 2010
mai bine pe numele socrilor, bunurile comune ale sotilor pot fi executate...
Multumesc
Daca sotia are un depozit in lei la o banca si are si salariu acolo, executorul poate sa ii blocheze contul ei? :O
daca sotia este coplatitoare in contractul de credit, se va institui poprire atat pe veniturile ei, cat si pe toate conturile de la banci!
Creditul este cu vreo 2 ani inainte sa ma casatoresc.......deci nu prea are sotia deloc de-a face cu el....
te gasesc prin administratiile financiare /CNP si conform codului de procedura civila ti se va retine 1/3 din venituri, dar nu vei putea sa-ti incasezi salariul pe card deoarece ai conturile blocate la toate bancile, in cazul executarii silite executorul, in baza contractului de credit-care este titlul executoriu, va putea cere bancilor blocarea conturilor bancare si indisponibilizarea sumelor prezente si viitoare.

solutia este incasarea salariului de la casierie-daca este de acord angajatorul!

Alte discuții în legătură

Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)