buna ziua,
as vrea sa cumpar o masina la mana a doua si as dori sa o trec pe numele sotie deoarece eu am un credit la o banca pe care nu l-am achitat si a fost trimis la executare.
daca trec masina pe numele sotie atunci executorul va mai putea pune sechestru pe masina?
Mentionez faptul k eu nu detin nici un bun pe numele meu.
multumesc!
te gasesc prin administratiile financiare /CNP si conform codului de procedura civila ti se va retine 1/3 din venituri, dar nu vei putea sa-ti incasezi salariul pe card deoarece ai conturile blocate la toate bancile, in cazul executarii silite executorul, in baza contractului de credit-care este titlul executoriu, va putea cere bancilor blocarea conturilor bancare si indisponibilizarea sumelor prezente si viitoare.
solutia este incasarea salariului de la casierie-daca este de acord angajatorul!
Abuz?
popalucian
Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
Poprire
andreeasebi88
Buna ziua am primit un plic de la un birou executor cu proprire pe venituri in care scrie ca vor fi oprite sumele care intra la anumite bănci.
În cursul ... (vezi toată discuția)