avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii Neachitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii Neachitate

Buna Ziua,
Daca am datorii la banca ( suma de 3000 Ron), loc de munca incadrat cu CM si apartament propietate personala. Executorul mi-a pus propire pe salariu, dar eu am vorbit cu angajatorul sa nu-mi mai vireze banii in cont, acest lucru se intampla de aproximativ 2 ani. Pana acum executorul a trimis notificari pe adresa pe din CI, nu am primit nimic pe adresa noua. Intrebarea mea este daca executorul se poate atinge de propietatea pe care o detin, eu am incercat sa vorbesc cu cei de la banca sa virez o suma mai mica in fiecare luna, sunt divortata si un copil minor.si suma pe care mi se opreste este mult prea mare. Am inteles ca nu se mai poate face nimic daca dosarul la preluat executorul, cum ar trebui sa procedez eu.

Multumesc.
Buna ziua,
Eu nu am scris acest mesaj cu gandul de a ma plange ce probleme am avut, de ce nu am reusit sa platesc acesta datorie, salariul meu este de 1000 ron pe luna si am un copil minor, fostl meu sot nu plateste nimic la pensie alimentara ( de fapt nu stim nimic de el)
Am fost la banca si am cerut sa mi se opreasca mai putin pe luna, mi s-a zis ca nu se poate, stiu ca decizia pe care am luato nu este tocmai buna, dar nici nu pot trai cu doar 700 ron doua persoane. Nu vreau sa fug de datorie, dar, nici nu stiu cum sa procedez, daca stie cineva, sau a trecut printr-o situatie asemanatoare sa-mi de-a un sfat.

Multumesc.
Executarea silita poate viza si bunul imobil detinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu zurapap zurapap Buna ziua. Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu o nelamurire in privinta unei probleme personale legate de o poprire solicitata de un executor ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu intreg!! johnnygardosh johnnygardosh Buna ziua. datorita faptului ca am avut un credit neachitat, am fost executat silit, respectiv mi s-a pus poprire pe jumatate de salariu la Raiffeissen Bank. ... (vezi toată discuția)
Auto smart28 smart28 buna ziua, as vrea sa cumpar o masina la mana a doua si as dori sa o trec pe numele sotie deoarece eu am un credit la o banca pe care nu l-am achitat si a ... (vezi toată discuția)