avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate adrianalex1

Activitate adrianalex1

va multumesc foarte mult pentru lamurire .. toate cele bune va doresc .. multa sanatate si o zi placuta
nu am mai primit nimic decat o citatie prin care scria sa ma prezint la tribunal pentru confirmare renuntare urmarire penala.. m-am prezentat .. si

Solutie: Amană pronunţarea Pronuntata in data de
Solutia pe scurt: stabile?te termen pentru deliberare si pronunţare - data de 02.09.2016
Tip solutie: incheiereAmanareinitial

apoi am urmarit pe internet dosarul.. si .. cum am inceput discutia pe forum ..s-a respins.. de ce nu stiu....

nu am dat declaratii nicaieri decat la politie.. si cam atat...nu stiu ce sa fac...cum sa procedez...nu am mai trecut prin asa ceva ..
va rog sa ma credeti ca nici nu stiu unde sa ma duc sa ma interesez...sau ce pasi sa urmez... am fost odata la politie de am dat declaratie... apoi direct la tribunal in sala de judecata .. acum astept ceva in posta??sau trebuie sa ma duc eu personal la parchet...chiar nu stiu....
off.....eu am cumparat o masina inscrisa in bulgaria de la un vecin.. acum 3 ani cu acte complete,,am tinut masina o luna si am vandut-o deoarece consuma exagerat de mult, persoana care a cumparat masina de la mn a vrut sa treaca vama si sa constatat ca itp-ul era fals....eu stiu ca vecinul a fost in bulgaria de a facut actele masinii...mentionez ca vecinul este plecat in anglia si nu a putut da nici o declaratie nicaieri...este vr-o problema??nu am mai trecut niciodata prin asa ceva si de aceea va cer ajutorul....se poate clasa? sau se poate da nup??
În temeiul art. 318 alin. 15 lit. a) din Codul de procedură penală, respinge cererea de confirmare a renunţării la urmărirea penală formulată de procuror în dosarul nr. 17175/P/2014 al Parchetului de pe langă Judecătoria Constanţa. Desfiinţează soluţia de renunţare la urmărire penală dispusă prin ordonanţa din data de 24.06.2016 şi trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare răman în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 2.09.2016.
Tip solutie: incheierefinaladezinvestire
ce vrea sa insemne aceasta decizie