avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Activitate luizananu@yahoo.ro

Activitate luizananu@yahoo.ro

Răspuns la discuția pensie alimentara
multumesc ! am citit..sper ca poate... instanta sa decida altceva. Nu ar fi surprizator, asta daca am noroc ....
Răspuns la discuția pensie alimentara
da...cred ca nu ati inteles.....mama e decedata,....doar tatul munceste in anglia sentinta e numai ptr. el .....daca statul da 600 ron ...contributia lui ca parinte care e ????
Răspuns la discuția pensie alimentara
Nu, deorece a cerut avocat sa nu platesca pensie alimentara deoarece plateste acele ore in folosul comunitatii, cum a mai spus 1/6 din minim pe economie ....intreb din nou asta il scuteste de la plata pensiei alimentare ? oricum tot minim pe economie deoarece nu vine cu documente sa arate cat castiga...doar nu are nici un interes.
Răspuns la discuția pensie alimentara
daca parintii abandoneaza copilul sau unul din ei este decedat, trebuie un reprezentat legal...cineva care sa-l reprezinte pe copil...acest lucru il face dgaspc din judetul respectiv cu masura plasamentului familial...in cuantul de 600 cu obligatia ca parintii sa presteze munca in folosul comunitatii intrucat nu contribuie in nici un fel la crestea si intretinerea minorului. In cazul de fata tatal munceste in anglia si pentru a nu presta munca in folosul comunitatii plateste acele ore 1/6 din venitul minim pe economie, dar refuza sa plateasca pensie alimentara....
Răspuns la discuția pensie alimentara
da asta este suma la plasamente familial 600 ron..... ..84 de lei alocatia de stat tot eu o primesc prin aceeasi sentinta cu plasamentul familial
Răspuns la discuția pensie alimentara
buna ziua ! plasamentul familial este dat printr-o sentinta judecatoreasca...acesta este la rude...in sentinta parintii sunt obligati sa efectueze munca in folosul comunitatii. legea 272/2004 art. 67. tatal nu presteaza munca, dar plateste cele 30 de ore, si nu mai plateste pensie alimentara...... Are legatura pensia alimentara cu cu orele pe care acesta le plateste ?
buna ziua! nepoata mea este in plasament familial iar statul imi da suma de 600 lei , mama este decedata, tatal lucreaza in strainatate. Prin plasament familial instanta a dispus ca tatal sa presteze 30 de ore in folosul comunitatii. l am dat in judecata pe tata pentru pensie alimentara, dar acesta refuza sa plateasca minimul pe economie intrucat plateste orele in folosul comunitatii. Are legatura pensia alimentara cu prestarea muncii in folosul comunitatii?
Răspuns la discuția pensie alimentara
multumesc ! cand primesc hotararea cu motivarea judecatorului voi revenii .
Răspuns la discuția pensie alimentara
caracter de continuitate ? la ce va referiti ? este angajat din mai 2015 si pana in prezent ...in luna decembrie a avut un net de 11025 de exemplu pe urma 3800,5400, 3400,3700 acestea sunt net....salariu brut de incadrare e 5400, netul 3997, dar ele oscileaza in fiecare luna cand mai mari cand un pic mai mici ...dar sunt si bonurile de masa ...imi puteti face o medie ? multumesc !
judecatorul nu mi a marit pensia alimentara cu toate ca veniturile s au marit , sumele pe care le castiga lunar nu sunt aceleasi ...doresc sa stiu cum se calculeaza , doar la salariul de incadrare ? sumele sunt mai mari decat salariu , dar nu precizeaza niciunde ca ar fi bonusuri...in schimb asa a motivat paratul.