judecatorul nu mi a marit pensia alimentara cu toate ca veniturile s au marit , sumele pe care le castiga lunar nu sunt aceleasi ...doresc sa stiu cum se calculeaza , doar la salariul de incadrare ? sumele sunt mai mari decat salariu , dar nu precizeaza niciunde ca ar fi bonusuri...in schimb asa a motivat paratul.
caracter de continuitate ? la ce va referiti ? este angajat din mai 2015 si pana in prezent ...in luna decembrie a avut un net de 11025 de exemplu pe urma 3800,5400, 3400,3700 acestea sunt net....salariu brut de incadrare e 5400, netul 3997, dar ele oscileaza in fiecare luna cand mai mari cand un pic mai mici ...dar sunt si bonurile de masa ...imi puteti face o medie ? multumesc !
Trebuie sa cititi motivarea hotararii pronuntate la fond si in functie de aceasta sa formulati apel,Fara sa cunoastem motivarea sentintei respective este greu sa primiti un sfat util.
Pensie alimentara
Fmrs
Buna ziua am și eu chemare la divorț si o să plătesc pensiei alimentara fetiței mele . Întrebarea mea este : cum se calculează ?exact 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)