avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pensie alimentara

judecatorul nu mi a marit pensia alimentara cu toate ca veniturile s au marit , sumele pe care le castiga lunar nu sunt aceleasi ...doresc sa stiu cum se calculeaza , doar la salariul de incadrare ? sumele sunt mai mari decat salariu , dar nu precizeaza niciunde ca ar fi bonusuri...in schimb asa a motivat paratul.
Cel mai recent răspuns: luizananu@yahoo.ro , utilizator 19:15, 10 Septembrie 2016
Trebuie sa dovediți și ca nevoile copilului au crescut, nu doar ca i s-a mărit venitul, iar venitul trebuie sa aibă caracter de continuitate.
caracter de continuitate ? la ce va referiti ? este angajat din mai 2015 si pana in prezent ...in luna decembrie a avut un net de 11025 de exemplu pe urma 3800,5400, 3400,3700 acestea sunt net....salariu brut de incadrare e 5400, netul 3997, dar ele oscileaza in fiecare luna cand mai mari cand un pic mai mici ...dar sunt si bonurile de masa ...imi puteti face o medie ? multumesc !
Ma refer la un spor, la un bonus, la o prima, nu se iau în calcul veniturile ocazionale.
Atacati hotărârea oricum, nu aveți alta cale.
Trebuie sa cititi motivarea hotararii pronuntate la fond si in functie de aceasta sa formulati apel,Fara sa cunoastem motivarea sentintei respective este greu sa primiti un sfat util.
multumesc ! cand primesc hotararea cu motivarea judecatorului voi revenii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înțelesul corect al expresiei ,,1/4 din venitul lunar'' pentru pensia de întreținere a minorului: se iau în considerare și veniturile ocazionale, cum sunt primele? AdrianSA AdrianSA Buna ziua! Ce se intelege mai exact din punct de vedere juridic in cazul obligarii la plata pensiei de intretinere in valoare de 1/4 din venitul net ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Fmrs Fmrs Buna ziua am și eu chemare la divorț si o să plătesc pensiei alimentara fetiței mele . Întrebarea mea este : cum se calculează ?exact 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa arate adeverinta de venit in vederea depunerii la dosar, pentru majorarea pensiei alimentare? adrian1001 adrian1001 Mentionez ca veniturile mele sunt constituite dintr-o parte fixa( salariul inscris in contractul de munca ) +bonusuri. Trebuie sa obtin o adeverinta din care ... (vezi toată discuția)