Bună ziua . Am și eu o întrebare referitor la locul de munca , șeful nostru având probleme de comportament ne înjură și ne face prosti . Cum trebuie sa răspundem acestui individ și ce trebuie sa facem în acest sens ?! Mulțumim !
Buna seara . Sotiei mele i s-a gresit dioptria la spitalul de ochi . Problema este , ca am facut ochelarii noi si pretul lentilelor a fost 1.800 ron .Neacomodandu-se cu noua pereche de ochelari , am mers la alt medic Oftalmolog si clar dioptria masurata la respectivul spital este gresita ! Intrebarea mea este , cine ne despagubeste pentru greseala facuta de respectivul medic ? Sa mergem la spital sau ce pot face ?! Multumesc !
Buna ziua . As dori sa fac o plangere operatorului de telefonie Vodafone , pentru practici neloiale , in cea ce priveste marirea abonamentului , fara acordul meu , si , marirea perioadei contractuale folosind aceasi practica neloiala de a trimite mesaje la nr. de telefon ( in locatie Vodafone ) , si a te pune sa apesi da , fara sa te instinteze de fapt ce contine acel mesaj . Am incercat sa rezolv aceasta problema pe cale amiabila , discutand cu un operator Vodafone , dar , se pare ca ma lovesc in continuare de acelasi ' ZID ' pe care incerc sa-l rezolv ! Multumesc anticipat daca cineva ma va indruma ce am de facut !
In ultimul timp nu....fiind amenintati cu ......iesiti pe poarta....asteapta multi sa fie angajati.....citez din spusele patroanei.....! Cu siguranta anul acesta o voi cere.....!
Da , zile de concediu ne pune sa semnam de fiecare data de cate ori ne invoim dar nu suntem platiti niciodata .sau cel putin nu stim noi , nu primim decat uneori cate un stat de semnat si acela mai fugitiv fara sa wedem prea multe ....intr-un cuvant daca vrem C.O de odihna, tot intr-o priza si vrem si renumeratie nu primim...Multumesc pt tipul acordat!