avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua . As dori sa fac o plangere operatorului de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua . As dori sa fac o plangere operatorului de telefonie ...

Buna ziua . As dori sa fac o plangere operatorului de telefonie Vodafone , pentru practici neloiale , in cea ce priveste marirea abonamentului , fara acordul meu , si , marirea perioadei contractuale folosind aceasi practica neloiala de a trimite mesaje la nr. de telefon ( in locatie Vodafone ) , si a te pune sa apesi da , fara sa te instinteze de fapt ce contine acel mesaj . Am incercat sa rezolv aceasta problema pe cale amiabila , discutand cu un operator Vodafone , dar , se pare ca ma lovesc in continuare de acelasi ' ZID ' pe care incerc sa-l rezolv ! Multumesc anticipat daca cineva ma va indruma ce am de facut !
Cel mai recent răspuns: extazian , utilizator 18:33, 29 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plangere la ANPC și ANCOM.
Mulțumesc !

gi-jane2 a scris:

Faceti plangere la ANPC și ANCOM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Vodafone modifica unilateral valoarea abonamentului remyvrs remyvrs Buna ziua, Am incheiat ca si PJ un abonament cu Vodafone in care exista o clauza ce suna in mare cam asa \"Vodafone are dreptul de a modifica unilateral ... (vezi toată discuția)