avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate adinaslujitoru

Activitate adinaslujitoru

Buna ziua,

Doresc sa va prezint o situatie care se intampla in centrul comunei, si care terorizeaza toti vecinii din prejurul perimetrului, si anume: s-a deschis in centrul comunei o societate care fabrica ladite din lemn, locatia unde se desfasoara activitatea este intre casele oamenilor, adica exista vecini pe toate laturile locatiei, iar societatea lucreaza in 2 schimburi si anume incontinuu incepand cu orele 7:00 am pana noaptea la 3:00 am, au o masinarie care face un zgomot infernal incontinuu, ai impresia ca esti intr-o fabrica in care incontinuu este zgomot. Mai sunt probleme cu faptul ca au acces din 2 puncte, unul de pe soseaua principala, altul de pe o straduta secundara, iar pe straduta secundara intra cu masini de mari tonaj care cara lemn de dimensiuni foarte mari, zgomotul fiind unul infernal in momentul in care il descarca, repet in preajma lor aflandu-se case locuite. A terorizat toti oamenii care locuiesc in zona si prin faptul ca incontinuu se plimba pe strada tractoare, tractorase, diverse utilaje care cara lemn sau diverse. Din cauza acestor utilaje unii vecini se plang ca le-au crapat peretii caselor. Deranjeaza pe toti vecinii. Nu poti sa te odihnesti nici ziua, nici noaptea din cauza lor. Iar proprietarul nu este interesat de reclamatiile verbale pe care le primeste, nu se poate discuta cu dansul.
Societatea are aproximativ 60-70 angajati care se certa intre ei, se lucreaza mai mult afara..si produc si ei un zgomot foarte mare. Am si inregistrari, poze.

Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti unde pot face o reclamatie sau mai multe, si nu la primarie pentru ca nu se rezolva problema..

Va multumesc mult,
O zi buna,