avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amplasare a unei intreprinderi in centrul localitatii, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amplasare a unei intreprinderi in centrul localitatii, perturbare maxima a linistii publice

Buna ziua,

Doresc sa va prezint o situatie care se intampla in centrul comunei, si care terorizeaza toti vecinii din prejurul perimetrului, si anume: s-a deschis in centrul comunei o societate care fabrica ladite din lemn, locatia unde se desfasoara activitatea este intre casele oamenilor, adica exista vecini pe toate laturile locatiei, iar societatea lucreaza in 2 schimburi si anume incontinuu incepand cu orele 7:00 am pana noaptea la 3:00 am, au o masinarie care face un zgomot infernal incontinuu, ai impresia ca esti intr-o fabrica in care incontinuu este zgomot. Mai sunt probleme cu faptul ca au acces din 2 puncte, unul de pe soseaua principala, altul de pe o straduta secundara, iar pe straduta secundara intra cu masini de mari tonaj care cara lemn de dimensiuni foarte mari, zgomotul fiind unul infernal in momentul in care il descarca, repet in preajma lor aflandu-se case locuite. A terorizat toti oamenii care locuiesc in zona si prin faptul ca incontinuu se plimba pe strada tractoare, tractorase, diverse utilaje care cara lemn sau diverse. Din cauza acestor utilaje unii vecini se plang ca le-au crapat peretii caselor. Deranjeaza pe toti vecinii. Nu poti sa te odihnesti nici ziua, nici noaptea din cauza lor. Iar proprietarul nu este interesat de reclamatiile verbale pe care le primeste, nu se poate discuta cu dansul.
Societatea are aproximativ 60-70 angajati care se certa intre ei, se lucreaza mai mult afara..si produc si ei un zgomot foarte mare. Am si inregistrari, poze.

Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti unde pot face o reclamatie sau mai multe, si nu la primarie pentru ca nu se rezolva problema..

Va multumesc mult,
O zi buna,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:57, 12 Septembrie 2016
Obligata sa verifice este in principal primaria care a acordat autorizatia si avizul de functionare al operatorului economic
Pentru zgomot sesizati oficial autoritatea de sanatate publica si garda de mediu-ultima fiind singura autoritate care detine baza tehnica necesara masurarii pragului fonic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii locatarilor - legea 61/1991 I0nutz83 I0nutz83 Buna ziua. Avem o problema si v-am ruga sa ne oferiti niste sfaturi daca se poate. In zona unde locuim, chiar langa blocul nostru se executa lucrari ... (vezi toată discuția)
Activitate de depozitare si prelucrare lemne in zona rezidentiala takida takida Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva. Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)