avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters40514

Activitate ContSters40514

daca aflu subiectele inainte promit ca le public aici:)):)):)), sper ca se intelege ca este o mare glumaaaa, sa nu ma trezasc cercetat :D:D:D
Milosovici a scris:

de unde stii k pe 23 ian???

Pe surse:D.
23 ian examenul. bafta!
buna dragii mei, am revenit pentru inm ianuarie 2011. Vad ca ati inceput deja lupta, de azi declar si eu razboi examenului. Va recomand cartea lui Udroiu, vad ca acum a scos si pe procedura. pe asta nu am vazut o, dar cea de penal e f buna. mai putin pe la grile. Multa bafta tuturor!
RECOMAND CARTEA LUI UDROIU, AM CITIT DIN EA SI E BUNA
EmiliaS a scris:

Buna,
intrebare: ce parere aveti despre grilele din culegerea Veronicai Stoica.
multumesc

mi se par bune, te pune sa gandesti
Buna ziua, nu am mai intrat de mult pe aici. Chiar astazi ma gandeam sa ii anunt pe cei care doresc sa si ia concediu medical, sa si dea demisia sau alte forme pentru a avea timp pentru studiu, sa amane putin decizia. Am vorbit si eu cu oameni din sistem, se pare ca cei de la INM nu doresc sub nicio forma sa se dea examen in ianuarie, invocand logistica si legislatia, care nu permite momentan organizarea a doua examene (si nu se stie daca va fi modificata). Totusi decizia o va lua CSM ul. SI aici e o problema in noiembrie sunt alegeri in CSM, unde se poate schimba componenta.
rino83 a scris:

5 ianuarie 2011...prezum relativ.

Sincer as avea o problema cu aceasta zi. Ca se vor trezii din betie candidatii nu i problema, asa se mai cern unii dintre ei. Dar se vor trezi profesorii si organizatorii?! sau ne trezim cu erori ca in august:)):D:)):D:)):D
Va multumesc frumosw pentru raspunsuri. mii de multumiri si felicitari acestui site care vine in sprijinul nostru. mii de multumiri. sa va dea Dumnezeu sanatate!
Am o mica problema si o rugaminte mare la persoanele care se pricep:
Sunt profesoara la o scoala particulara, acreditata. Am fost detasata la o liceu de stat. Contabila de la particulara a deschis cartea de munca pentru anul respectiv, m-a trimis cu ea la scoala unde eram detasata, cu mentiunea ca sunt detasata si ea nu mai avea drept de a o completa.secretara de acolo a trecut detasarea si alta mentiune privind modificarea de salariu. Am adus-o inapoi la particulara. Acum m-am transferat de acolo si cartea de munca a fost trimisa la ITM pentru inchidere. raspunsul a fost ca s-a facut o greseala in ea, secretara nu avea dreptul de a completa, orice inscris putand fi facut de contabila de la particulara, acolo unde eram titulara postului. mi s a spus ca acum secretara trebuie sa anuleze si nu mai stiu cine ce face in continuare ca m-am pierdut.
inafara faptului ca m-am tot plimbat cu ea intre scoli, tot nu sunt sigura ca este bine. cine poate sa imi dea un raspuns la intrebarile: cine trebuia sa imi deschida si sa imi inchida cartea, cine sa completeze?
va multumesc, daca mai este nevoie de alte precizari le voi face cu multa placere