avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate VLADtdd

Activitate VLADtdd

Buna ziu am si eu o intrebare daca imi recunosc fapta si fac acordul cu procurorul de recunoastere a vinovatiei o sa mai merg in instanta sa se mai face vreun proces sau pedeapsa o sa mi-o aplice procurorul ?
ok am inteles o sa merg impreuna cu ei maine sa dea declaratii un sfat daca doriti sa ma ajutati cam ce ar trebui sa fac in continuare multumesc
Buna ziua revin cu noi informatii am fost la Politie si mi-a iesit in sange 1.25 trebuie sa merg cu Tatal meu care sa declare ca masina este a lui si cu prietenul care a condus inainte sa conduc eu nu stiu de ce mi se cere asa ceva ? pentru ca eram singur in masina el plecase cu alt prieten de al lui si de acea am condus baut imi puteti spune etapele care sunt de urmat in cazul asta este prima mea abatere si nu stiu cum sa procedez multumesc frumos
ok multumesc mult de ajutor
Am sunat dinou la politie ca nu mi sa spus unde trebuie sa merg si au zis ca la sectia de politie unde am fost prima data si am intrebat daca o sa merg la procuror si a zi ca nu doar trebuie sa merg la sectie nu mai inteleg nimic am inteles ca trebuie sa semnez probele biologice sau ceva de genu
Buna ziua astazi m-au sunat de la politia rutiera si mi-au spus ca mi-au venit rezultatele la alcolemie si sa ma prezint vineri pentru audiere deci sa inteleg ca au iesit peste limita acea de 0.80 in sange si voi merge in instanta care sunt pasi de urmat ?
Multumesc foarte mult

Deci sa inteleg ca singura proba se ia in considerare ?

[edit : mesaje succesive conexate]
Nu mai imi trebuie nimic nici permis nici masina vreu doar sa ma ajute bunul Dumnezeu sa ies cu suspendare amenda penala ce o fi numai sa nu fac puscarie

Cineva cu o parere va rog ?

[edit : mesaje succesive conexate]
Nu am declarat ca mi-a spus politistul ci pur si simplu mi-a spus ca nu e obligatorie a doua proba atat oricum am fost la iml sa platesc acea proba si acum astept un raspuns la sange la ce ma pot astepta daca la sange iese peste 0.80 peste limita legala si cum ar trebui sa procedez am inteles de la mai multe persoane ca e ok sa iti recunosti fapta si se va incheia mai usor procesul ceva de genu imi cer scuze nu ma pricep in domeniu si nu am mai avut probleme cu legea niciodata a fost prima data cant m-am suit intr-o masina de politie si prima data cand am intrat intr-o sectie de politie mie tare frica sa nu fac puscarie cu executare
Buna ziua pe data de 6/09/2016 am fost oprit de un echipaj de politie care nu facea parte din politia rutiera a sunat un coleg sa aduca un etilotest de la rutiera si a iesit 0.52 in aerul expirat am fost la spitalul judetean si am dat o proba de sange si politistul a spus ca a doua nu este obligatorie si ca nu e necesar sa dau si a doua proba la o ora dupa am fost la sectie mi s-a intocmit dosar penal si am dat o declaratie mi sa eliberat o dovada fara drept de conducere ce pot face cum pot proceda o sa fac puscarie pentru asa ceva precizez ca am 22 de ani un loc de munca si fara antecedente la trei zile dupa ce s-a intamplat necazul am fost la iml si am achitat proba de sange multumesc