avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru0

Activitate Alexandru0

Cum influenteaza o perioada de cinci ani cursuri universitare zi si noua luni stagiu militar punctajul final penru pensie in cazul realizarii stagiului complet de cotizare(39 ani cotizare)?
Am varsta de 58 de ani , vechime in munca de 33 de ani (9ani in grupa 1 si 6 ani in grupa2).La ce varsta pot solicita pensionarea anticipata?
Discuție Ajutor Somaj
Pot primi ajutor de somaj,in cazul disponibilizarii ,daca sunt investitor la BVB?
C.I.M. ESTE PE PERIOADA NEDETERMINATA SI NORMA INTREAGA.INTRUCAT FIRMA ESTE IN FALIMENT, LICHIDATORUL JUDICIAR A REDUS DE UN AN DE ZILE PROGRAMUL DE LUCRU DE LA 5 LA 4 ZILE PE SAPTAMANA.CUM ESTE AFECTAT STAGIUL DE COTIZARE SI PUNCTAJUL PENTRU ACEASTA PERIOADA?STAGIUL DE COTIZARE SE REDUCE DE LA 1AN LA 10LUNI CORESPUNZATOR NUMARULUI SUPLIMENTAR DE ZILE LIBERE AVUTE IN ACEST TIMP?CUM SE CALCULEAZA PUNCTAJUL PENTRU ACEASTA PERIOADA?
VA MULTUMESC.
Liber trei zile pe saptamana(vineri,sambata,duminica).
Buna ziua,

As dori sa aflu cum se calculeaza vechimea in munca si punctajul pentru pensie intr-un an in care am lucrat patru zile pe saptamana.
Va multumesc.
Am varsta de 57ani si un stagiu de cotizare de 32ani(1984-2016).Am lucrat 9 ani si 10 luni in grupa 1 de munca si 6ani si 4 luni in grupa 2,pana in aprilie2001..
La ce varsta ma pot pensiona?
Va multumesc