avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Influenta perioadei studiilor universitare si a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Influenta perioadei studiilor universitare si a stagiului militar asupra punctajului finaal pentru pensie

Cum influenteaza o perioada de cinci ani cursuri universitare zi si noua luni stagiu militar punctajul final penru pensie in cazul realizarii stagiului complet de cotizare(39 ani cotizare)?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:20, 5 August 2018
Aduc aproximativ 3,2 - 3,3 puncte
Asta inseamna aproximativ 100 de lei in plus la pensie la acest moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul asimilat (armata, cursuri universitare de zi) MoraruLM MoraruLM Buna ziua, Cum ma ajuta la calculul pensiei pentru limita de virsta cele 9 luni de stagiu militar efectuat intre anii 1979-1980 si cei 5 ani de facultate ... (vezi toată discuția)
Perioadele asimilate vechimii in munca- o inselatorie ? inserv inserv Cum ma poate ajuta o perioada asimilata pe mine, care pentru cei 35 de ani lucrati am o medie de 1,7 puncte pensie cand pentru fiecare an ,,asimilat\" mi se ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare BADNIC4 BADNIC4 Buna ziua,parintii mei au stagiu de cotizare pt pensie complet,respectiv mama nascuta in 17.8.1960-35 ani si 4 luni cotizatie si 3 ani si 6 luni grupa a.2.a ... (vezi toată discuția)