avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate litigii_munca

Activitate litigii_munca

Si eu m-am mutat in sectorul 6 si am remarcat aspectele semnalate de dumneavoastra. Eu nu ma tem ca vin "racketii" cu toate ca au incercat sa ne amestece intr-un fals conflict. Daca ne unim cei care ne consideram nedreptatiti cu siguranta ca vom restabili normalitatea. Va propun sa ma contactati si sa ne asociem pentru a restabili aceasta normalitate. Va scriu adresa de email ?
Din raspunsurile formulate, este clar ca ocoliti raspunsul la subiectul deschis.
De ce imi spuneti in raspusnul anterior "cel putin..." ? Va rog sa nu incepeti cu sintagme metaforice ca sa sustinem un dialog corect si coerent.
Revenind la subiect, legislatia pentru concedierile societatilor coordonate de ministere a fost publicata in ce monitor ?
Nu reusesc sa inteleg. Poate ca in cazul companiilor detinute de stat , procedura de concediere nu este publicata ? Ar trebui sa vad procedurile care reglementeaza activitatea ministerului ?

Multumesc pentru ajutor.
La ce va referiti cand afirmati "in general,...." ?
Compania este detinuta de statul roman, in proportie de 75% si Fondul Proprietatea, in proportie de 25% si isi formeaza veniturile din contracte comerciale. In cazul companiei, concedierea colectiva ca sa fie legala trebuie sa fie anuntata prin ordin al ministrului ?

Multumesc
Buna ziua,

Am citit ca dispoziitile art 68-73 din Codul Muncii nu se aplica salariatilor din institutiile publice si ca in cazul institutiilor publice, schema numarului necesar de posturi pentru buna sa functionare este prevazut prin acte normative.
Doresc sa stiu, cu precizarea actelor normative, ce procedura instituie legea pentru institutiile publice.

Multumesc
As dori sa stiu care sunt caile de atac la hotararea pronuntata in cererea de apel formulata in cazul unui litigiu de munca. In ce articole legislative se legifereaza caile de atac si in ce termen se poate exercita fiecare cale de atac ?

O zi frumoasa