avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate stoicanell

Activitate stoicanell

Buna seara as dori sa ma lamuriti si pe mine cu o problena.Stimulentul de insertie de cine este acordat de catre angajator ori de catre stat.
Buna seara, sunt mama unei fetite din clasa pregatitoare si ne confruntam in aceasta perioada de iarna cu caldura sau mai bine zis cu frigul din sala de curs.Desi am facut pana acum doua sedinte cu Doamna Educatoare si i-am spus nemultumirile in legatura cu acest aspect, am vorbit si cu Domnul Director, care a motivat ca nu ar fi bune supapele de la centrala, pe langa acestea am luat legatura chiar si cu primarul comunei,pana acum nu s-a rezolvat nimic desi a trecut o luna si jumatate. As dori sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac pentru a rezolva aceasta problema cat mai repede,deoarece se anunta din nou un val de ger iar fetuta mea mai are de petrecut 8 ani in aceasta scoala (PADES, GORJ) .
Buna seara!Sunt o mamica aflata in concediu pentru cresterea copilului si as vrea sa stiu daca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma intorc la munca cu 2 sau 3 luni inainte ca fetita mea sa faca 2 ani.Mentionez faptul ca fetita s-a nascut pe 05.02.2015, eu am beneficiat de indemnizatia pentru cresterea copilului incepand cu data de 20.03.2015 iar sotul meu nu doreste sa intre in concediu pentru cresterea copilului acea luna de zile care ii este acordata potrivit legii.Daca ati putea sa-mi spuneti mai exact cu ce data ar trebui sa-mi reiau activitatea.Va multumesc anticipat!