avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Frigul din scoli
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Frigul din scoli

Buna seara, sunt mama unei fetite din clasa pregatitoare si ne confruntam in aceasta perioada de iarna cu caldura sau mai bine zis cu frigul din sala de curs.Desi am facut pana acum doua sedinte cu Doamna Educatoare si i-am spus nemultumirile in legatura cu acest aspect, am vorbit si cu Domnul Director, care a motivat ca nu ar fi bune supapele de la centrala, pe langa acestea am luat legatura chiar si cu primarul comunei,pana acum nu s-a rezolvat nimic desi a trecut o luna si jumatate. As dori sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac pentru a rezolva aceasta problema cat mai repede,deoarece se anunta din nou un val de ger iar fetuta mea mai are de petrecut 8 ani in aceasta scoala (PADES, GORJ) .

Alte discuții în legătură

Debransare urgenta... flory2v flory2v Buna ziua. As avea si eu niste intrebari legate de debransare. As vrea sa ma debransez de la agentul termic (apartament cu 3 camere), dar am o datorie la ... (vezi toată discuția)
Bataia la scoala marianacornaciu marianacornaciu Cine e raspunzator pentru faptul ca un elev este batut zilnic de catre alti elevi din clasa? Pot fi trasi la raspundere parintii avand in vedere ca sunt copii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. copilul meu este la clasa pregătitoare și mă confrunt ... Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua. Copilul meu este la clasa pregătitoare și mă confrunt cu câteva probleme... abuzive și discriminatorii... le consider eu. Doamna ... (vezi toată discuția)