avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate BanitaCristian

Activitate BanitaCristian

Răspuns la discuția Cos de fum comun
Am incercat sa ma inteleg amiabil cu vecinul ba chiar am propus sa construiesc pentru soba lui un cos separat suportand jumate din cheltuieli dar nu ai cu cine te intelege din pacate. Singura varianta ramasa este actionarea in instantaX-(
La mine cosul de fum trece pe la vecin prin apartament iar soba lui are evacuarea in acelasi cos pe casa sunt doua evacuari dar acceasi problema este si la camera de langa cosul este comun cu al lui de la soba din cealalta camera.X-(#-o
Am discutat cu el si dupa lungi certuri si tiganii din partea lui a "ramas stabilit" ca o sa mai facem un cos " impreuna financiar " pe care sa-l utilizeze doar el.
Astazi am vb cu el si a spus ca imi da un raspuns in 15 zile ca a fost sa depuna nu stiu ce acte. Va rog daca se poate sa imi recomandati un Avocat !?
Deja este frig noaptea pt copilul de 4 zile si trebuie sa grabesc oarecum situatia asta>
Va multumesc
Buna ziua
Cine poate sa ma ajute si pe mine cu un raspuns,
Locuiesc in o casa in sectorul 1 nationalizata si deasupra mea este un alt vecin....
vosurile de fum de la mine trec pe la el prin casa si sunt comune ( si soba lui este pe acelasi cos)."Scumpul meu vecin" a hotarat el sa infunde cosul meu de fum in ideeia ca nu vrea sa moara intoxicat#-o. Este legal sa faca lucrul asta??
Mentionez ca in camera unde a infundat cosul nu am locuit o perioada lunga de timp iar acum o data cu venirea unui nou membru in familie am renovat:justcuz:
Va multumesc