Buna seara !Primaria a efectuat in decursul a trei ani ,lucrari la canalul colector ,care strabate strada mea.In urma acestor lucrari mai multe case au fost deteriorate grav,existand pericol de prabusire.Primaria a ridicat case noi pentru fiecare ,,dar aceste case functioneaza ca un fel de locuinte sociale,adica ni s-a refuzat incheierea oricarui act de propietate.Dupa cativa ani de batut pe la usi pentru rezolvarea acestei situatii,azi, a venit un ordin de evacuare in care ni se cere sa parasim casa si evevntual sa ne mutam in cea mai ramas din casa veche.Ce drepturi am in aceasta situatie si ce se poate face?Multumesc anticipat!
Buna ziua! As vrea sa stiu ce solutie exista,in conditiile in care pe o strada dintr-o comuna a jud Braila un locatar ,din propria initiativa ,fara a se consulta cu ceilalti a pietruit strada Acum vine, si aproape sub amenintare solicita bani de la fiecare localnic,neavand nici o dovada a cheltuielilor facute.Primaria nu are nici o competenta de a interveni in aceasta situatie?Primarita a zis simplu ca nu stie despre ce e vorba si sa rezolvam noi?E normal ca cineva sa faca lucrari(chiar si superficiale)pe un drum puclic si primaria sa nu intervina?Multumesc anticipat!