avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Case deteriorate de lucrari stradale
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Case deteriorate de lucrari stradale

Buna seara !Primaria a efectuat in decursul a trei ani ,lucrari la canalul colector ,care strabate strada mea.In urma acestor lucrari mai multe case au fost deteriorate grav,existand pericol de prabusire.Primaria a ridicat case noi pentru fiecare ,,dar aceste case functioneaza ca un fel de locuinte sociale,adica ni s-a refuzat incheierea oricarui act de propietate.Dupa cativa ani de batut pe la usi pentru rezolvarea acestei situatii,azi, a venit un ordin de evacuare in care ni se cere sa parasim casa si evevntual sa ne mutam in cea mai ramas din casa veche.Ce drepturi am in aceasta situatie si ce se poate face?Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)
Reparatie lift Carmen Ciopraga Carmen Ciopraga Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: Locuiesc in actuala locuinta de cand m-a adus mama de la maternitate (apartamentul este pe numele parintilor). ... (vezi toată discuția)
Reparare conducta de scurgere la iesirea din bloc mary_c mary_c Buna seara. Am început anul cu o ședință a locatarilor in care s-a dezbătut problema conductei de scurgere care e deteriorata si trebuie sa remediem ... (vezi toată discuția)