avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate liviubacus

Activitate liviubacus

liviubacus a scris:

in urma depunerii actelor necesare inainte cu doua zile de a-mi expira permisul auto spaniol , mi sa eliberat dovada cu drept de conducere pe doar doua zile , in continuare mi se elibereaza dovada de posesor de permis auto dar fara drept de conducere pana la autentificarea permisului spaniol , perioada ce poate dura si trei luni , cu alte cuvinte fara a comite vreo infractiune , mi sa luat un drept obtinut legal , dreptul de a conduce autovehicole ...itrebare , legea nu se afla in contradictie ? odata ce mi sa recunoscut permisul auto spaniol , in baza caruia mi sa eliberat dovada , de ce dupa expirare nu mi se elibereaza dovada cu drept de conducere pana la solutionarea autenticitatii permisului expirat spaniol....rog ca acest subiect daca este posibil a fi dezbatut de catre unele televiziuni . multumesc.

cum pot sa conduc legal , avand acest drept obtinut si nesuspendat in urma unei infractiuni ?
daca politia nu poate ... tot politia poate suspenda dreptul obtinut legal de a conduce autovehicole , fara a comite nici o infractiune ,, suspendare pe perioada verificarilor in urma recunoasterii permisului spaniol ca fiind autentic , dovada fiind eliberarea dovezii cu drept de conducere pe perioada valabilitatii permisului , deci nu-i o contradictie a legii ?
acea noua dovada este tot fara drept de conducere , din verificare poate dura cateva luni pana la autentificare , perioada in care dreptul de a conduce i-mi este suspendat , repet fara a comite nici o infractiune.
in urma depunerii actelor necesare inainte cu doua zile de a-mi expira permisul auto spaniol , mi sa eliberat dovada cu drept de conducere pe doar doua zile , in continuare mi se elibereaza dovada de posesor de permis auto dar fara drept de conducere pana la autentificarea permisului spaniol , perioada ce poate dura si trei luni , cu alte cuvinte fara a comite vreo infractiune , mi sa luat un drept obtinut legal , dreptul de a conduce autovehicole ...itrebare , legea nu se afla in contradictie ? odata ce mi sa recunoscut permisul auto spaniol , in baza caruia mi sa eliberat dovada , de ce dupa expirare nu mi se elibereaza dovada cu drept de conducere pana la solutionarea autenticitatii permisului expirat spaniol....rog ca acest subiect daca este posibil a fi dezbatut de catre unele televiziuni . multumesc.