avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Christinnax

Activitate Christinnax

Vă mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Ştiy că este f greu de obținut custodia exclusivă şi probabil se va merge pe custodia comună.
Dar având în vedere situația, tatăl ar putea avea ceva emoții privind stabilirea domiciliului minorilor? Adică, în mod normal, copiii vor rămâne la el în acedte circumstanțe?
Bună ziua!
Se dă următoarea situație:
S. (tatăl) şi V. (mama), căsătoriți legitim din 2011, cu 2 copii minori în vârstă de 4, respectiv 2 ani. V. mai are 2 copii din 2 relații anterioare; unul din copii a crescut cu ea, cel de-al 2lea copil a fost abandonat în spital de către ea, faptă pt care a primit o pedeapsă cu suspendare.
În data de 20 august 2016, V. părăseşte domiciliul conjugal, cei 2 minori rezultați din căsătorie rămânând în grija tatălui şi a bunicii paterne. Acest lucru s-a întâmplat pe fondul neînțelegerilor dintre cei 2 soți şi mai ales datorită faptului că sus numita nu se ocupa de familie: nu făcea menaj, nu gătea, nu se ocupa de copii ( nu îi spăla, nu le dădea să mănânce, de acest luccru ocupându-se tatăl, bunica şi sora tatălui). În toată această perioadă, a vizitat fetele o singură dată, şi atunci a venit cu jigniri şi amenințări, ceea ce l-a determinat pe S. Să facă o reclamație atât la poliție, cât şi la protecția copilului.
Credeți că S. are vreo şansă să obțină custodia exclusivă având în vedere şi faptul că ea nu are un domiciliu stabil şi nici venituri?