Am auzit si am vazut tot felul de afirmatii cum ca fiecare persoana care trece de proba scrisa la scoala de soferi este reprogramat dupa cel putin 5 luni pentru examenul practic. Dupa care daca doresc mai doresc sa sustina inca o data proba, nu mai pot deorece le expira dosarele la scoala de soferi. Se pot recupera banii intr-un fel, ma gandesc prin a da in judecata statul?
Deci chiar daca as intretine relatii sexuale cu ea, si mama ei ar incerca sa ma dea in judecata, nu ar avea pentru ce, zic bine?
Pe unele site'uri am vazut ca la corupere de minori intra cazurile in care persoana respectiva nu are 15 ani impliniti.
Este vorba despre legea coruperii de minori. Nu am inteles prea multe din ea deoarece pe diferite site-uri gasesc explicatii diferite si ma gandesc ca aici stie sa'mi explice cineva.
Acum.. E vorba despre mine si prietena mea, eu am 19 ani iar ea are 16, imediat 17. Nu am facut nimic inca, nu am intretinut relatii sexuale, doar ca mama ei este cert convinsa ca eu am intretinut cu ea. Poate sa'mi faca ceva? Daca urmeaza sa intretin relatii sexuale cu ea in viitor pana face 18 ani, poate sa ma acuze de corupere de minori? Tin sa mentionez ca este intr'un proces de divort in momentul de fata, ea avand ceva personal cu mine si cu tatal ei.
Va multumesc.