avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot recupera banii de la scoala de soferi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot recupera banii de la scoala de soferi?

Am auzit si am vazut tot felul de afirmatii cum ca fiecare persoana care trece de proba scrisa la scoala de soferi este reprogramat dupa cel putin 5 luni pentru examenul practic. Dupa care daca doresc mai doresc sa sustina inca o data proba, nu mai pot deorece le expira dosarele la scoala de soferi. Se pot recupera banii intr-un fel, ma gandesc prin a da in judecata statul?

Alte discuții în legătură

Valabilitate dosar auto cat. b mariabogescu mariabogescu Buna seara! In 11.03.2020 mi s-a eliberat dosarul pt scoala de soferi cat. B. In 13.07.20 am fost declarata admis la proba teoretica, iar programarea pt traseu ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)