avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate dosar auto cat. B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate dosar auto cat. B

Buna seara! In 11.03.2020 mi s-a eliberat dosarul pt scoala de soferi cat. B. In 13.07.20 am fost declarata admis la proba teoretica, iar programarea pt traseu mi-a fost facuta pe 02.12.2020. Pe 01.12.20 am fost confirmata pozitiv cu Covid, am stat in izolare deci, nu m-am putut prezenta la examen. In data de 22.12.20 m-am prezentat pt a ma reprograma la traseu si am fost programata pt data de astazi 18.03.21. Din pacate, am picat examenul. Stiu ca din cauza suspendarii activitatii perioada de valabilitate a dosarelor s-a prelungit. As dori sa stiu pana cand este valabil dosarul meu avand in vedere ca, teoretic, acesta a expirat in 11.03.21 si daca mai am dreptul sa ma reprogramez pt a sustine examenul, daca primul loc disponibil pentru al sustine este disponibil abia in luna august 2021. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
mariabogescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de conducere anulat Steffff Steffff Buna ziua ! In noiembrie 2016 m-am inscris la scoala de soferi categoria A am trecut de proba teoretica apoi la proba practica (traseul) am fost programat pe 4 ... (vezi toată discuția)
Reexaminare examen auto vio9999 vio9999 AM SUSTINUT PROBA TEORETICA PTR, OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE CAT B PE DATA DE 18 07 2013 AM PROMOVATO IAR LA TRASEU AM PICAT . VA MAI TREBUI SA SUSTIN ... (vezi toată discuția)
Examen auto Constantineduard Constantineduard buna ziua.ma numesc costy ,sunt din iasi.Am facut scoala de soferi categoria B si am sustinut examenul la traseu pe data de 0905 2017. Am picat examenul la ... (vezi toată discuția)