avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen Auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen Auto

buna ziua.ma numesc costy ,sunt din iasi.Am facut scoala de soferi categoria B si
am sustinut examenul la traseu pe data de 0905 2017. Am picat examenul la traseu si am fost sa ma reprogramez dar ofiterul de la serviciu examinari mi-a transmis ca nu mai sunt locuri libere mai devreme de 30 08 2017 iar mie imi expira dosaru pe 18 08 2017.Mentionez ca am sustinut o singura data examenul din cauza unor motive personale.Rog sa ma invatati cum pot sa mai sustin o data examenul la traseu.Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Valabilitate dosar auto cat. b mariabogescu mariabogescu Buna seara! In 11.03.2020 mi s-a eliberat dosarul pt scoala de soferi cat. B. In 13.07.20 am fost declarata admis la proba teoretica, iar programarea pt traseu ... (vezi toată discuția)
Examen permis auto boughy boughy Buna ziua, am o intrebare legata de examenul auto-cat B. Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)
Examen auto/moto - reexaminare in alta localitate Andrei-T Andrei-T Buna Ziua, am sustinut saptamana trecuta examenul pentru categoria A in Cluj si am picat traseul in oras. In urma unor discutii cu instructorul si cu cei de ... (vezi toată discuția)