avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... examen permis auto
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

examen permis auto

Buna ziua,
am o intrebare legata de examenul auto-cat B.
Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul teoretic, dar am picat traseul.
Intre timp am obtinut viza de flotant si doresc sa dau examenul in Bucuresti, dar ceea ce nu stiu este daca trebuie sa sustin din nou examenul teoretic, sau ma pot inscrie direct la traseu.
Din pacate nu am gasit nicaieri aceasta informatie.
Va multumesc in avans!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:50, 29 Decembrie 2016
Proba practica trebuie data la acelasi serviciu de politie unde ati promovat examenul teoretic.
Nu mai trebuie sustinuta proba teoretica dar trebuie sa faceti 3 ore de perfectionare si sa obtineti o adeverinta de la scoala de soferi in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)
Permis auto AlexaaandraC AlexaaandraC Luna trecuta am avut proba de traseu pentru obtinerea permisului auto. Intre timp mi-a expirat buletinul si l-am schimbat si nu mai am viza de flotant pe ... (vezi toată discuția)
Pot da examenul auto traseul in alt oras? Vladut8 Vladut8 Buna ziua,am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri.Am sustinut examenul auto in Iasi desi nu am domiciliul aici(am viza de flotant)si la proba de traseu am ... (vezi toată discuția)