avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot da examenul auto traseul in alt oras?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot da examenul auto traseul in alt oras?

Buna ziua,am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri.Am sustinut examenul auto in Iasi desi nu am domiciliul aici(am viza de flotant)si la proba de traseu am picat...as dori sa stiu daca a doua oara pot da in orasul in care am domiciliul sau trebuie sa sustin tot in Iasi si de aceasta data?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:21, 30 Mai 2017
Daca va schimbati domiciliul, da.
Nu, ambele probe se dau in aceeasi localitate.
Daca doriti sa dati proba practica in localitatea de domiciliu trebuie sa dati iar proba teoretica si bineinteles sa promovati examenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
Examen permis auto boughy boughy Buna ziua, am o intrebare legata de examenul auto-cat B. Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)