avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa dau examenul auto in alt judet?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa dau examenul auto in alt judet?

Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la cedeaza trecere. As vrea sa dau examenul in Resita(de unde sunt mai exact,doar ca mi-am schimbat buletinul pe timisoara la matusamea pentru prostia asta de examen),se poate sa imi fac viza de flotant pe Resita sau in C-S si sa il dau acolo?
Cel mai recent răspuns: Adam Laura , utilizator 18:25, 18 Ianuarie 2024
dacă vă schimbați domiciliul da puteți da examen în altă parte. dar mai bine, mai încercați. De 2 ori nu este chiar atât de grav încât să vă descurajați și nici să aveți idei ”preconcepute” despre examinator. succes.
1.deci trebuie neaparat domiciliul sa il schimb sau pot sa fac si o viza de flotant? Desigur nu mai vreua sa fac inca odata scoala de soferi,as vrea sa merg cu dosarul de la scoala pe care am facut-o in timisoara.

2.Sau as putea sa dau pe alta masina,adica sa iau ore de condus de la alt instructor si sa dau examenu in cadrul altei scoli?Tot aici in timisoara.

3.Vroiam sa mai intreb a 2 oara cand dai examnul trebuie sa platesti masina? Adica am dat 30 lei pentru maxim 10 min de condus(dupa care ma picat).
Examenul se da in orasul in care aveti domiciliul stabil sau in orasul resedinta de judet.Cat priveste plata masinii asta este in functie de fiecare scoala. Daca nu va convine pretul fixat de cei cu care ati facut scoala gasiti alta scoala care sa va inchirieze masina pt 10 minute cat dureaza examenul. Examenul il puteti da cu orice scoala vreti nu va impune nimeni acest lucru.
deci cel mai bine cred ca am sa sun maine la la 1 sau 2 scoli. Ca sa vad preturile si etc.
Am dat examenul auto din orasul x si am picat de 2 ori, a 3 oara este imposibila pentruca maxima este de 2 ori..vreau sa dau taseul in Targu Neamt..trebuie sa am domiciliu acolo?
Ma pot muta la sora mea casatorita?mulțumesc

Alte discuții în legătură

Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Pot da sala in alta localitate? amisor91 amisor91 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii daca puteti.Problema mea este urmatoarea:am facut scoala de soferi in Bucuresti iar sala am dat o in ... (vezi toată discuția)
Pot da examenul auto traseul in alt oras? Vladut8 Vladut8 Buna ziua,am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri.Am sustinut examenul auto in Iasi desi nu am domiciliul aici(am viza de flotant)si la proba de traseu am ... (vezi toată discuția)