avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde pot da examenul de conducere?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde pot da examenul de conducere?

Buna ziua,
Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi expira scoala in 27.8.2012 pe care am facut-o in Timisoara unde am dat si examenele pana acum,mi-am facut buletin de Timisoara pe adresa matusei mele.

Eu sunt de loc din Caras-Severin,si as vrea sa stiu daca se poate sa imi fac viza de flotant pe adresa de la mine de la sat din C-S is da dau examenul in Resita?

Sau daca se poate sa dau doar proba teoretica in Timisoara apoi sa merg in resita(avand viza de flotant) sa ma programez pentru proba practica,iar ore de conducere sa fac la mine la sat.Cand am sa merg acasa dupa bac.(sunt la scoala in Timisoara).
Cel mai recent răspuns: Mihai Dorohoi , Alte profesii 15:53, 13 Noiembrie 2011
Ce vreti dv incalca normele. Examenul pt obtinerea permisului se da la politia judeteana din judetul in care aveti domiciliul stabil. Daca vreti sa sustineti examenul in judetul Caras-Severin va trebui sa reveniti la vechea adresa dar nu puteti sa dati o proba intr-un judet si o alta in alt judet.
Deci trebuie sa imi schimb din nou buletinul? nu ar fi destul sa imi fac viza de flotant sau altceva? pentru ca am colegi si prieteni care nu sunt din timisoara,ei nu si-au schimbat buletinul sau adresa din buletin pentru a sustine cele 2 probe in Timisoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
Examinare redobandire permis auto in alta localitate? adet adet Buna, Mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile. Vreau sa dau examenul 13/15 pentru reducerea perioadei, problema este ca eu stau in Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
[scoala de soferi]as vrea sa dau proba practica si teoretica in alt oras Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am dat de 4 ori in timisoara ( 2 ori am picat la proba practica si de 2 ori la proba teoretica ) iar acum plec in vacanta in Caras Severin unde si am ... (vezi toată discuția)