avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examinare redobandire permis auto in alta localitate?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examinare redobandire permis auto in alta localitate?

Buna,

Mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile. Vreau sa dau examenul 13/15 pentru reducerea perioadei, problema este ca eu stau in Bucuresti, dar domiciliul din buletin e in Caras-Severin. Daca imi fac viza de flotant in Bucuresti, pot sa dau examenul si sa depun cererea pentru reducerea perioadei de suspendare in Bucuresti? Pot sa cer sa imi fie trimis permisul in Bucuresti? E destul de complicat sa fac drumuri Bucuresti-Resita pentru toate actele.

Alte discuții în legătură

Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat esmeralda_hon esmeralda_hon Buna ziua! in urma cu ceva timp mi-a fost suspendat permisul de conducere in Timisoara! problema este ca eu am buletinul si permisul din Olt dar locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere telefon furat la politie. Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Joi la 9:30 dimineata mi s-a furat telefonul,eram 6 persoane,3 colegi si 2 tineri din alt an, intr-o incapere la facultate UPT din Timisoara,incapere destul de ... (vezi toată discuția)