avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat

Buna ziua! in urma cu ceva timp mi-a fost suspendat permisul de conducere in Timisoara! problema este ca eu am buletinul si permisul din Olt dar locuiesc in timisoara! vreau sa va intreb daca se poate da examenul in timisoara si daca e de ajuns viza de flotant sau trebuie neaparat buletin de Timis! cum se procedeaza in cazul acesta cu reducerea pedepsei la 30 zile!permisul a fost suspendat pe 90 zile! va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:01, 13 Iunie 2011
din cite stiu, examenul se da la IPJ- politia rutiera care te are in evidenta ca si conducator auto. Adica cel unde ai domiciliul si nu resedinta.
Daca cereai in scris sa nu-ti trimita permisul la Olt pt ca doresti sa dai reexaminarea la Timisoara s-ar fi aprobat si explicai acolo si motivele pt care doreai acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
Va rog dati-mi sfaturi, am o problema f mare dan75 dan75 buna seara, am o problema mai grava,zilele astea am condus un auto cu numere false,am pus autorizatia de pe alta masina identica,ca sa o duc 1km juma pana la ... (vezi toată discuția)
Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)