avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... [Scoala de soferi]As vrea sa dau proba practica si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

[Scoala de soferi]As vrea sa dau proba practica si teoretica in alt oras


Am dat de 4 ori in timisoara ( 2 ori am picat la proba practica si de 2 ori la proba teoretica ) iar acum plec in vacanta in Caras Severin unde si am buletinul , as vrea sa dau ambele probe la Resita. Ce acte imi mai trebuie in afara de dosarul complet ? ( Din cate am inteles mi-ar trebui copie dupa autorizatia instructorului si a scolii de soferi )

Alte discuții în legătură

Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
Permis auto kullboys kullboys Buna seara.Am facut scoala de soferii in Timisoara unde am si aprobat proba teoretică dar a practica am picat o cu brio.Acolo aveam viza de flotant si din ... (vezi toată discuția)