avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa dau examenul auto in alt judet?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa dau examenul auto in alt judet?

Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la cedeaza trecere. As vrea sa dau examenul in Resita(de unde sunt mai exact,doar ca mi-am schimbat buletinul pe timisoara la matusamea pentru prostia asta de examen),se poate sa imi fac viza de flotant pe Resita sau in C-S si sa il dau acolo?
Cel mai recent răspuns: Adam Laura , utilizator 18:25, 18 Ianuarie 2024
Buna ,am dat proba teoretic în Ilfov având viza de flotantă, dar a-și vrea sa dau examenul auto în Bacu unde am domiciliu. Oare a-și putea , ar trebui sa mai platesc ceva sau cum mai exact se procedează în 2024. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Pot da sala in alta localitate? amisor91 amisor91 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii daca puteti.Problema mea este urmatoarea:am facut scoala de soferi in Bucuresti iar sala am dat o in ... (vezi toată discuția)
Sustinere examen auto in alt oras! Vladut8 Vladut8 Buna ziua,am si eu o intrebare.Daca am sustinut cursurile examenului auto in iasi eu fiind din alt oras dar am resedinta pe iasi plus ca am dat si sala aici si ... (vezi toată discuția)