avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sustinere examen auto in alt oras!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sustinere examen auto in alt oras!

Buna ziua,am si eu o intrebare.Daca am sustinut cursurile examenului auto in iasi eu fiind din alt oras dar am resedinta pe iasi plus ca am dat si sala aici si am luat,dar l-a sustinerea examnului auto pe traseu am fost picat si n-as mai vrea sa dau a doua oara tot in Iasi,as putea sa sustin proba in orasul de domiciliu?

Alte discuții în legătură

Pot da examenul auto traseul in alt oras? Vladut8 Vladut8 Buna ziua,am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri.Am sustinut examenul auto in Iasi desi nu am domiciliul aici(am viza de flotant)si la proba de traseu am ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
Permis conducere lorinaflorina lorinaflorina Nepotul meu, a luat examenul de sala, pentru permis in Bucuresti si mai are 4 luni pana la expirarea scolii .A sustinut examenul de traseu, l-a picat iar ... (vezi toată discuția)