avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de soferi pe cale sa expire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de soferi pe cale sa expire

Buna seara,

Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple.

Problema mea este urmatoarea:

Am facut scoala auto in Iasi, si am sustinut un examen auto proba teoretica, am trecut apoi a urmat proba practica la care am picat. M-am mai programat odata si nici atunci nu am luat. Ca sa ma programeze din nou va trebui sa mai astept vreo 3 luni jumatate 4 luni. Mie pe 16 mai imi expira dosarul deci clar nu ma va mai putea programa.(in Iasi cam asa se programeaza proba practica din 3-4 luni in 3-4 luni)

Intrebare:

1. Pot da examenul auto in alt oras decat cel in care am domiciliu stabil ? Parintii mei sunt din judetul Neamt si ma gandeam sa-mi faca viza de flotant pentru a putea da acolo examenul


Va multumesc foarte mult,
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:25, 9 Februarie 2017
Nu puteti sustine proba practica in alt oras.
Veti mai fi programata inca o data inainrte de expirarea dosarului.
Trebuie sa sustineti obligatoriu 3 sedinte de perfectionare ptr obtinerea adeverintei si mai faceti si alte cateva sedinte de perfectionare inainte de sustinerea probei practice.
Daca nu reusiti sa promovati proba practica inainte de expirarea dosarului trebuie sa reluati scoala de soferi.
Lasati emotiile deoparte si aveti mai multa incredere. Nu e chiar asa de greu de obtinut permisul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustinere examen auto (proba practica in alt judet) Ability Ability Buna ziua , As avea si eu o mica problema .. Am mare nevoie de ajutoru dumneavoastra , As dori sa stiu daca pot sustine examenu practic (orasu) in alt judet ... (vezi toată discuția)
Sustinere examen auto in alt oras / mutatie in alt oras. derek derek Buna seara, Dupa aproape 1 ora de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii simple. Asadar, apelez la ... (vezi toată discuția)
Examen permis auto boughy boughy Buna ziua, am o intrebare legata de examenul auto-cat B. Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)