avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sustinere examen auto (proba practica in alt judet)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sustinere examen auto (proba practica in alt judet)

Buna ziua , As avea si eu o mica problema .. Am mare nevoie de ajutoru dumneavoastra ,
As dori sa stiu daca pot sustine examenu practic (orasu) in alt judet decat in cel in care am scoala.

Situatia mea este :Eu acum sunt inscris la o scoala din jud Iasi Oras Pascani am luat examenu teoretic in Iasi si am cazut de 2 ori in pascani la oras.
Intrucat dureaza foarte mult timp pana la urmatoarea reprogramare (cam 2 luni pana ma va programa din nou) as vrea sa sutin orasu in Judetu Neamt mai exact in Piatra Neamt.
vreau sa mentionez ca eu am niste rude in Piatra Neamt care m-ar putea lua in spatiu .

As dori sa stiu urmatoarele lucruri :
-Daca se poate?
-Trebuie sa mai dau sala (examenu teoretic ) din nou?
-Ce acte am nevoie ?

Va multumesc !
Buna ziua.aceiasi problema o am si eu vreau sa dau proba practica traseul in braila trebe sa dau sala din nou acolo ??eu sunt din iasi si am cazut de 2 ori si imi expira dosarul iar la braila te programeaza mai repede.pot da traseul acolo??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul auto proba practica eugen112 eugen112 Buna ziua! Problema mea este urmatoarea.. Eu sunt din jud. Gorj. Am facut scoala in Tg-Jiu si am luat proba teoretica. Proba practica (orasu) l-am picat si, sa ... (vezi toată discuția)
Sunt din iasi și vreau sa dau traseul în brăila, se poate? Scp26 Scp26 Sunt din iasi si vreau sa dau traseul in braila se poate?? Am cazut de 2 ori la traseu in iasi si imi expira dosarul si la braila asi avea timp sa mai dau o ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)