avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examenul auto proba practica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examenul auto proba practica

Buna ziua! Problema mea este urmatoarea.. Eu sunt din jud. Gorj. Am facut scoala in Tg-Jiu si am luat proba teoretica. Proba practica (orasu) l-am picat si, sa ma reprogramez dureaza 2, 3 luni... (asa e la noi..). Vreau sa dau probra practica in Craiova (o sa imi fac mutatie) si nu stiu daca se poate. Trebuie sa mai dau sala si acolo, sau pot doar sa dau proba practica...?

Va multumesc !!!:)
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2016
eugen112, utilizator

Alte discuții în legătură

Sustinere examen auto (proba practica in alt judet) Ability Ability Buna ziua , As avea si eu o mica problema .. Am mare nevoie de ajutoru dumneavoastra , As dori sa stiu daca pot sustine examenu practic (orasu) in alt judet ... (vezi toată discuția)
Transfer la al penitenciar elenaelenad elenaelenad am si eu o intrebare:sotul este detinut in penitenciarul de maxima siguranta craiova.i sa spus k dupa 20 de zile o sa fie mutat la targu jiu.as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Consider ca nu s-a respectat codul muncii la concediere mirceaivan mirceaivan Va salut cu mult respesct! Sunt din Craiova. Va supun atentiei cazul meu si la sfarsitul expunerii am cateva intrebari, la care va rog sa-mi raspundeti, daca ... (vezi toată discuția)