avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... transfer la al penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

transfer la al penitenciar

am si eu o intrebare:sotul este detinut in penitenciarul de maxima siguranta craiova.i sa spus k dupa 20 de zile o sa fie mutat la targu jiu.as vrea sa stiu ce putem face ca sa l transfere macar la penitenciarul pelendava sau makr sa ramana acolo.noi suntem din slatina jud olt.va multumesc
Cel mai recent răspuns: elenaelenad , utilizator 09:31, 5 Iulie 2011
Incercati cu o cerere motivata catre directorul penitenciarului si catre ANP. Dar, probabil in cele 20 zile i s-a facut o evaluare si s-a decis ca este mai bine sa fie trimis la Tg. Jiu. Apoi, depinde si de gradul de ocupare al PMS Craiova.
i sa spus ca cei care apartin de judetul olt nu raman in penitenciarul craiova si in transfera la targu jiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de transfer la alt penitenciar elenaelenad elenaelenad am o intrebare:sotul a fost inchis la penitenciarul de maxima siguranta craiova si acum a fost transferat la targu jiu.poate sa se transfere inapoi sau la ... (vezi toată discuția)
Transfer dosar pensie de invaliditate aramonescu aramonescu Mama are acum domiciliul din buletin in judetul Gorj dar s-a mutat in judetul Olt si este prin urmare necesar sa isi transfere si dosarul de pensie in Olt (in ... (vezi toată discuția)
Plângere contravențională ErYou ErYou Bună seara, am fost oprit de polițe unde mi s-au cerut actele mașini, iar test la alcool test, unde am avut 0.06 in aerul expirat.. Eu nu am consumat deloc ... (vezi toată discuția)