avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... transfer dosar pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

transfer dosar pensie de invaliditate

Mama are acum domiciliul din buletin in judetul Gorj dar s-a mutat in judetul Olt si este prin urmare necesar sa isi transfere si dosarul de pensie in Olt (in septembrie va trebui sa mearga la revizuirea de un an). cum trebuie procedat si in cat timp se rezolva? Mi-ar fi de folos si legislatia in vigoare in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:11, 16 August 2010
Transferul unui dosar de pensie dureaza mai mult de o luna. Sunt necesare doar o cerere prin care mama dvs. solicita transferul, un talon de pensie si copia cartii de identitate. Eu zic sa faca aceasta cerere dupa ce merge la comisia de expertiza.
sa mearga deci la comisia de expertiza din tg jiu si dupa ce trece de comisie sa isi transfere dosarul in olt.....
sunt debusolata pentru ca mi se parea mai simplu sa isi faca totul la Slatina...Imi puteti explica de ce este mai bine sa isi transfere dosarul dupa comisie? Eu, spre rusinea mea nu am citit legislatia in vigoare in acest sens.
aramonescu a scris:
Imi puteti explica de ce este mai bine sa isi transfere dosarul dupa comisie?

Am scris in mesajul anterior, transferul unui dosar de pensie dureaza mai mult de o luna. Este in interesul mamei dvs. sa "treaca" de comisia de expertiza, mai ales in aceste vremuri, cand dosarele medicale sunt verificate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la al penitenciar elenaelenad elenaelenad am si eu o intrebare:sotul este detinut in penitenciarul de maxima siguranta craiova.i sa spus k dupa 20 de zile o sa fie mutat la targu jiu.as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Transfer de dosar de pensie parv parv soacra mea s-a mutat impreuna cu noi din hateg in tg-jiu , insa ea doreste sa ridice pensia din tg-jiu . care sunt demersurile ptr. transferarea dosarului de ... (vezi toată discuția)
Transferul dosarului de pensie silviu1958 silviu1958 Cererea pentru transferul dosarului de pensie dintr-un judet in altul, poate fi transmisa si prin email ? Mentionez ca pensia este de invaliditate gr. II si ... (vezi toată discuția)