avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Transferul dosarului de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Transferul dosarului de pensie

Cererea pentru transferul dosarului de pensie dintr-un judet in altul, poate fi transmisa si prin email ? Mentionez ca pensia este de invaliditate gr. II si are termen de revizuire 01.11.2021.
Cel mai recent răspuns: psorinp , utilizator 00:27, 5 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consider ca se poate depune, dar mai bine intrebati la Casa de Pensii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice cerere se poate transmite electronic (email), trebuie anexate - copia cuponului de pensie;
- copia actului de identitate in care este mentionat noul domiciliu. Exista model cerere de transfer dosar de pensie in alt judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer dosar de pensie todea daniel todea daniel SUNT PENSIONAR DE INVALIDITATE. DE CURAND MI-AM SCHIMBAT DOMICILIUL DINTR-UN JUDET IN ALTUL, BINEINTELES SI CARTEA DE IDENTITATE. CARE AR FI PASII DE URMAT ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului in alt judet ContSters192087 ContSters192087 Buna ziua ! M-am mutat in alt judet . Ma pot adresa doar printro scrisoare catre Casa de Pensii sa-mi primesc cuponul de pensie la noua adresa ,sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii Relucava Relucava Pot depune cererea de transfer de pensie in alt judet (vezi toată discuția)