Buna ziua !
M-am mutat in alt judet .
Ma pot adresa doar printro scrisoare catre Casa de Pensii sa-mi primesc cuponul de pensie la noua adresa ,sau trebuie sa ma prezint cu cerere in acest sens doar la ghiseul de cereri din judetul din care m-am mutat ?
Unde sa depun copia cu noua mea adresa ?
Multumesc pentru raspuns !
Exact . Doar asta imi doresc ,sa primesc cuponul la noua adresa. Imi este necesar cand ma astept mai putin. La consultatii la medic, sa dovedesc ca am venitul X,... daca vreau sa primesc subventie sau Ajutor pentru caldura etc,etc.
Oare scrisoarea care imi confirma ca am contul x, poate fii echivalenta adeveririi ca am capacitatea de plata ?
Am deja Card si inca de ani de zile.
Va multumesc mult pentru raspunsul dumneavoastra !
Nu se poate, domnule Ciresnescu, sa primiti talonul acolo unde domiciliati fara sa transferati dosarul de pensie. Ori solicitati transferul dosarului de pensie la casa de pensii din judetul in care domiciliati, ori talonul va fi comunicat, in continuare, la vechiul domiciliu.
Doamna Gabriela Pintea va multumesc inca o data pentru raspunsul dumneavoastra competent de fiecare data .
Da , in cel mai scurt timp voi merge la Casa Judeteana unde sunt in evidenta si voi depune cerere in acest sens .
Intre timp am obtinut viza de domiciliu, asadar am pe ce ma baza in cererea ea .
Cu mult respect si consideratie va multumesc , Dan Ciresnescu
Cupon de pensie
ghita49
Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act.
Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)