avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procedura de transfer la alt penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procedura de transfer la alt penitenciar

am o intrebare:sotul a fost inchis la penitenciarul de maxima siguranta craiova si acum a fost transferat la targu jiu.poate sa se transfere inapoi sau la pelendava?si cum se procedeaza?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elenaelenad , utilizator 12:24, 26 Iulie 2011
Transferul de la un penitenciar la altul se face motivat...faceti o cerere in acest sens!
cum anume "motivat"?ce tr sa specifice in cerere?poate sa o depuna cineva din familie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la al penitenciar elenaelenad elenaelenad am si eu o intrebare:sotul este detinut in penitenciarul de maxima siguranta craiova.i sa spus k dupa 20 de zile o sa fie mutat la targu jiu.as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza??? yulya_73 yulya_73 Buna seara. As dori sa aflu,daca cineva stie sa-mi raspunda,cum se poate face ca un detinut care isi executa pedeapsa intr-unul din penitenciarele tarii ,vrea ... (vezi toată discuția)