Luna trecuta am avut proba de traseu pentru obtinerea permisului auto. Intre timp mi-a expirat buletinul si l-am schimbat si nu mai am viza de flotant pe Bucuresti. Pentru a sustine examenul auto unde am domiciliul este nevoie sa modific dosarul?
Da, trebuie sa mergeti la scoala de soferi unde sunteti inscrisa , le explicati ca vreti sa dati traseul in localitatea de domiciliu , va vor face modificarile necesare si depuneti dosarul la drpciv unde aveti domiciliul . Vi se va comunica data cand veti fi programata la traseu
Am fost intr o situatie asemanatoare in 2010. Mai greu a fost sa gasesc o masina la scoala din localitatea de domiciliu pentru a da traseul . Mai intai asigurati va ca aveti masina pentru traseu . Dosarul mai este la scoala de soferi .Mergeti la scoala de soferi din loc de resedinta , explicati situatia , va vor face documentatia si va vor trimite la drpciv din localitate de resedinta unde va vor scoate din baza de date . Cu toata documentatia veti merge in localitatea de domiciliu si va veti inscrie la drpciv si unde veti primi o data pentru traseu . succes!
Examen permis auto
boughy
Buna ziua,
am o intrebare legata de examenul auto-cat B.
Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)