avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen Auto/Moto - Reexaminare in alta localitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen Auto/Moto - Reexaminare in alta localitate

Buna Ziua,

am sustinut saptamana trecuta examenul pentru categoria A in Cluj si am picat traseul in oras. In urma unor discutii cu instructorul si cu cei de la politie am aflat ca pot fi reprogramant abea in luna Septembrie deoarece sunt foarte multi oameni inscrisi ( durata minima, din cate am inteles sunt 15 zile calendaristice ).

Deoarece nu doresc sa astept 2-3 luni pentru o reexaminare am hotarat sa mai incerc odata in Arges ( mai am buletin de AG, pe Cluj am doar resedinta ). Ieri am vorbit cu cei de la eliberare permise din Arges mi sau spus urmatoarele:

1. Trebuie sa dau din nou sala ( nu am nici o problema cu acest lucru )
2. Pot sa dau oricand ( fara sa astept cele 15 zile ), deoarece e alt judet.

Cu punctul 1. nu am neaparat o problema dar nu vreau sa am surprize, ajuns la poligon/traseu cu dosarul din Cluj pe care scrie data ultimei examinari ca find 23.06 iar cele 15 zile nu sunt inca trecute.

Nu am gasit legislatie in acest sens si as vrea sa stiu daca ar trebui sa aman examenul sau sa ii dau inainte asa cum mi-a sugerat persoana de la permise cu care am vorbit. De asemenea poate ar fi de interes si un raspuns la punctul 1, deoarece instructorul din Cluj a spus ca nu este adevarat acest lucru.

Multumesc,
Andrei
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2017
Andrei-T, utilizator

Alte discuții în legătură

Întrebare examen dobândire permis yrolf20 yrolf20 Legal,de cate ori are voie un candidat sa sustina proba practica pentru obtinerea permisului de conducere? (vezi toată discuția)
Anulare permis stanev stanev in 26 02 2010 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare fapta prev de art.87,alin.5 OUG 195/2002 (refuz recoltare probe biologice),la ... (vezi toată discuția)
Cum se poate contesta proba practica pentru obtinerea permisului auto dzsozso dzsozso Cum se poate contesta procesul verbal de la proba practica pentru obtinerea permisului auto? Daca dosarul expira azi, mai sunt sanse sa poata fi reevaluat ... (vezi toată discuția)