avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Întrebare examen dobândire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Întrebare examen dobândire permis

Legal,de cate ori are voie un candidat sa sustina proba practica pentru obtinerea permisului de conducere?
Cel mai recent răspuns: GabiSarpe , utilizator 20:41, 19 Septembrie 2017
ROUG 195/2002 Art. 36
(1) Rezultatul examinarii la proba teoretica si la proba practica se consemneaza prin calificativul "admis" sau "respins".
(2) Persoana declarata "admis" la proba teoretica dar care nu se prezinta la proba practica de conducere a vehiculului in traseu, intr-un termen de cel mult un an de zile de la data absolvirii cursurilor este declarata "respins", urmand sa efectueze un nou curs de pregatire.
(3) Persoana declarata "respins" se poate programa la un nou examen dupa cel putin 15 zile de la data la care a fost declarata "respins", dar nu mai tarziu de un an de zile de la absolvirea cursurilor, in caz contrar urmand sa efectueze un nou curs de pregatire.
Deci eu daca am picat azi orașul ,
mâine pot să mă duc să mă reprogramez ?
Gheorghe Florin a scris:

ROUG 195/2002 Art. 36
(1) Rezultatul examinarii la proba teoretica si la proba practica se consemneaza prin calificativul "admis" sau "respins".
(2) Persoana declarata "admis" la proba teoretica dar care nu se prezinta la proba practica de conducere a vehiculului in traseu, intr-un termen de cel mult un an de zile de la data absolvirii cursurilor este declarata "respins", urmand sa efectueze un nou curs de pregatire.
(3) Persoana declarata "respins" se poate programa la un nou examen dupa cel putin 15 zile de la data la care a fost declarata "respins", dar nu mai tarziu de un an de zile de la absolvirea cursurilor, in caz contrar urmand sa efectueze un nou curs de pregatire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp poate o persoana sa sustina din nou examenul teoretic pentru carnet daca a fost respinsa la traseu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Daca o persoana obtine punctajul necesar la examenul teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi, iar apoi nu obtine un punctaj bun la proba de ... (vezi toată discuția)