avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Modificari examen auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Modificari examen auto

Am citit un articol pe acest site: www.avocatnet.ro/content/art...

Am o nelamurire cu privire la art. 36. Articolul 36 se modifică şi va avea următorul cuprins: " Art. 36. - Cursul de pregătire teoretică şi practică în vederea susţinerii examenului pentru obţinerea permisului de conducere este valabil un an de la data absolvirii."

Articoul 36 avea urmatorul cuprins: "Art. 36. - (1) Rezultatul examinării la proba teoretică şi la proba practică se consemnează prin calificativul "admis" sau "respins".
(2) Persoana declarată "admis" la proba teoretică, dar care nu se prezintă la proba practică de conducere a vehiculului în traseu într-un termen de cel mult un an de la data absolvirii cursurilor este declarată "respins", urmând să efectueze un nou curs de pregătire.
(3) Persoana declarată "respins" se poate programa la un nou examen după cel puţin 15 zile de la data la care a fost declarată "respins", dar nu mai târziu de un an de la absolvirea cursurilor, în caz contrar urmând să efectueze un nou curs de pregătire."

Ce se intampla cu restul alineatelor? Nu sunt jurist, dar dupa mine se abroga. Gresesc?

Alte discuții în legătură

Întrebare examen dobândire permis yrolf20 yrolf20 Legal,de cate ori are voie un candidat sa sustina proba practica pentru obtinerea permisului de conducere? (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)
Reexaminare examen auto vio9999 vio9999 AM SUSTINUT PROBA TEORETICA PTR, OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE CAT B PE DATA DE 18 07 2013 AM PROMOVATO IAR LA TRASEU AM PICAT . VA MAI TREBUI SA SUSTIN ... (vezi toată discuția)