avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... anulare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

anulare permis

in 26 02 2010 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare fapta prev de art.87,alin.5 OUG 195/2002 (refuz recoltare probe biologice),la scurt timp in 2011 mai comit o fapta art.321 alin 1 cp si primesc 2 ani cu inchisoare.
Se revoca mandatul de 2 ani cu susp si 4 ani incercare si m-i se alatura la cei 2 ani cu executare formand un mandat de 4 ani cu inchisoare.in 06.10.2011 am fost arestat si liberat conditionat in 16.07.2014.
-pe data de 14.08.2014 ma prezint cu documentele la serv.examinari, sustin ex la care am picat.ma prezint din nou pe data de 02.09.2014 ,la care am picat din nou.am trecut ex pe 18.09.2014 ,iar pe data de 27.01 2015 am cazut la traseu.
-pe data de 11.03.m-am prezentat cu documentele la ghiseu ptr reexaminare sala iar cel de la ghiseu mi-a spus ca dupa calculele lui eu nu am voie sa sustin examenul ptr ca nu a trecut termenul, si ca aceste examene pe care le-am sustinut pana acum au fost ilegale din punctul lui de vedere.
Va rog sa ma ajutati si sa ami spuneti daca eu am dreptul sa dau examen si cand ? ? ? va multumesc
in masura in care nu s-a interzis dreptul de a mai conduce pe o anumita o anumita perioada dvs aveti dreptul de a sustine examenul auto. Anularea permisului s-a produs la acel moment iar pentru faptele dvs ispasiti pedeapsa.
Avea dreptate functionarul,calculati si dvs 4 ani incepand cu data incarcerarii, la care adaugati 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca un permis anulat.... YazZ YazZ Am incercat sa caut respunsuri la intrebarile mele in forum, in asa fel incat sa nu irosesc timpul nimanui, dar am realizat ca n-o sa gasesc 2 cazuri sau ... (vezi toată discuția)
Se poate reduce suspendarea permisului? iuliy iuliy am auzit ca se poate redece cu o luna susoendarea permisului cu o luna daca se da examen. este adevarat? (vezi toată discuția)
Dosar penal-motocicleta neinmatriculata. TeodorescuRazvan TeodorescuRazvan Va salut. Nu credeam ca o sa ajung cu o asemenea problema pe acest forum pe vremea cand citeam faptele altor persoane. Problema sta in felul urmator: Am 18 ... (vezi toată discuția)