avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inca un permis anulat....
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inca un permis anulat....

Am incercat sa caut respunsuri la intrebarile mele in forum, in asa fel incat sa nu irosesc timpul nimanui, dar am realizat ca n-o sa gasesc 2 cazuri sau sentinte identice, si deseori dau de informatii contradictorii, asa ca asta e povestea mea :

Permis anulat pentru condus pe drumurile publice cu o imbibatie de alcool in sange peste 0.80 mg/l. (1.1, respectiv 0.85 la 1h). Sentinta : 11 luni cu suspendare. (din cei 1-5 ani, avand in vedere ca nu am alte antecedente), ispasirea careia expira in mai a.c.

Intrebarile mele sunt : in cat timp pot cere reabilitarea dosarului penal si care sunt procedurile, cand o sa am dreptul sa sustin examenul auto, si daca pot participa la cursurile unei scoli de soferi inainte de expirarea sentintei (fara sustinerea examenului).

Va multumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2010
YazZ, utilizator
Dupa 2 ani si 11 luni sunteti reabilitat de drept(o cerere catre IPJ va fi adresata in momentul implinirii termenului de incercare).Trebuie sa sustineti examenul de redobandire a dreptului de a conduce pe drumurile publice , in termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
Nu veti gasi raspunsuri identice .Fiecare situatie prezinta particularitatile ei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca!!!!!! nixon19 nixon19 Buna ziua, Indraznesc sa lansez o intrebare pentru un prieten care are o mare dilema. A primit o condamnare penala de 3 luni cu suspendare pentru conducere ... (vezi toată discuția)
Permis anulat andres1987andres andres1987andres buna ziua de curand am avut o infatisare in fata judecatorului prin care sa hotarat o pedeapsa de 1 luna inchisoare cu suspendare si banuiesc si anularea ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca mirceabradu mirceabradu Buna ziua, numele meu Mircea Bradu, am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 mg in aerul expirat si 1.1% alcool in sange.Mentionez ca nu am avut probleme ... (vezi toată discuția)