avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis anulat

buna ziua de curand am avut o infatisare in fata judecatorului prin care sa hotarat o pedeapsa de 1 luna inchisoare cu suspendare si banuiesc si anularea permisului pentru circulatia pe drumurile publice cu o imbibatie de peste 0.80,ce as putea sa fac s dupa cat timp pot da examenul de redobandire a permisului dupa 1 an sau 2 ani dupa ce voi avea cazierul curat?si la cat timp dupa proces sentinta ramane definitiva ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: andres1987andres , utilizator 15:30, 11 Mai 2012
Ramane definitiva daca nu se face recurs in termenul prevazut,si dupa un an de la aceea data puteti sustine examenul de carnet.
Sentinata ramane definitiva ori prin nerecurarea ei in termen de 10 zile de la pronuntare sau in cazul in care se declara recurs, dupa solutionarea recursului. Permisul de conducere il veti putea dobandi, dupa implinirea unui an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce s-a intamplat cu permisul meu si daca a fost anulat cand as putea sa dau de permis Lurentiu1989 Lurentiu1989 in baza art. 87 din oug 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice raportat la art 320 ind 1 alin. 7 cod proc. pen. condamna pe inculpatul Laurentiu ... (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare cu aplic.art 81 c.pen.- cand pot redobandi permisul de conducere? aacris aacris Solutie: Condamnă pe inculpatul x pentru săvârşirea infracţiunilor: - sfidarea organelor judiciare prev. şi ped. de art. 2721 Cod penal, cu aplicarea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar hadrian74 hadrian74 In cursul lunii februarie 2011 am fost depistat de agentii de politie conducind autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice, avand o ... (vezi toată discuția)