Buna ziua.
Matusa mea,o femeie simpla de la tara a primit o adresa de la anaf cum ca ar avea venituri din dobanzi,lucru adevarat,are un depozit probabil,doar ca acel venit reprezinta suma de vreo 10 lei pentru tot anul 2018.
Asa cum era normal,s-a prezentat la administratia financiara de care apartine,iar functionarul de la ghiseu i-a spus ca doar online se poate rezolva si ca el nu o poate ajuta cu nimic.
In cazul asta intreb eu in numele ei ce e de facut:
-trebuie neaparat sa isi faca cont in spv anaf si sa depuna vreo declaratie online?daca da,care?
-suma respectiva nu face obiectul vreunei astfel de proceduri?
E greu pentru astfel de persoane care au o varsta onorabila si nu sunt in pas cu tehnologia si implicit cu navigarea pe internet sa rezolve asemenea lucruri.
As fi recunoscator daca m-ar putea cineva lamuri.
Multumesc anticipat.
Buna ziua.Care este procedura si ce documente sunt necesare pentru a putea radia o masina al carei proprietar a decedat,masina aflandu-se acum in posesia fiicei decedatului,cea care de altfel vrea sa initieze acest proces.
Multumesc!
Buna ziua!Tatal meu a lucrat toata viata la CFR avand o vechime de 38 de ani si 7 luni(aici incluzand si anii in care a avut grupa I).Luna trecuta(august)a fost ultima in care a avut dreptul la indemnizatia de somer.As dori sa stiu daca are vreo sansa sa iasa la pensie anticipata,fie ea si partiala tinand cont de aceasta modificare a legii pensiilor si de faptul ca are doar 49 de ani,fiind nascut in anul 1967.Va multumesc